Fudbaleri Željezničara odradili su redovni jutarnji trening na pripremama u Antaliji, a prvi put sa ekipom je trenirao i novi fudbaler, Andrej Modić.

Nakon jučerašnje regeneracije i slobodnog dana, ekipa je danas nastavili sa treninzima u turskoj Antaliji. Jutarnji trening su odradili svi fudbaleri izuzev Projića koji ima blaže nategnuće tetive. Sa ekipom je trenirao i Andrej Modić koji je prije dva dana stigao u trening kamp. Prvotimac i strijelac gola protiv Etara, Asim Zec, ističe da je zadovoljan dosadašnjim dijelom priprema.

– Sigurno da možemo biti zadovoljni, prošlo je bez ozljeda, uslovi su odlični i imamo sve što je potrebno da napravimo dobre pripreme i spremno dočekamo sezonu. Što se tiče utakmice, bila je dobra, jaka trening provjera, šef je većinom zadovoljan, neke stvari imamo popraviti i imamo vremena za to. U nastavku imamo ciljeve i kao i svi saigrači vjerujem da ih možemo ostvariti, kazao je Asim Zec.

Foto: Armin Herić, fkzeljeznicar.ba

Plavi će danas odraditi i poslijepodnevni trening, a naredna utakmica je na rasporedu 31. januara protiv slovačke Dunajske Strede. U nastavku pogledajte fotogaleriju sa treninga iz sunčane Antalije.

POGLEDAJ GALERIJU