Omladinci Željezničara igrali su utakmice Omladinske Premijer lige BiH. Pioniri su savladali Krupu sa 4:3, dok su kadeti bili bolji od gostiju sa 4:0.

U prvom kolu nastavka prvenstva, pioniri Plavih su u sjajnoj utakmici savladali goste iz Krupe na Vrbasu sa 4:3. Po dva gola za naš tim su postigli Ćutahija i Behlulović, a za goste su pogađali Kralj, Hadžić i Knežević. Za naš tim su igrali: Osmanović, Fejzić, Tabaković, Ćutahija, Nikšić, Ćorić, Mulaosmanović, Talić, Behlulović, Zolota, Sušić. Sa klupe su u igru ušli: Kulašin i Miftari.

Kadeti Željezničara su također dočekali vršnjake Krupe, te sigurno i ubjedljivo slavili sa 4:0. Po dva gola su postigli Ramić i Duraković. Za Plave su igrali: Muftić, Drina, Duraković, Huskić, Mujić, Cacan, Panjeta, Ramić, Salanović, Džanko, Musić. Još su igrali: Helač, Džindo, Hadžić, Beća, Aljić.

Nakon lošijeg starta, kadeti Plavih su uhvatili zalet i stigli na drugu poziciju. Pioniri Plavih su također na drugom mjestu sa osam bodova zaostatka u odnosu na Sarajevo.

POGLEDAJ GALERIJU