Željezničar će u okviru 3. kola BH Telecom Premijer lige BiH dočekati ekipu Zrinjskog, a tim povodom održana je konferencija za medije na kojoj su se obratili šef struke, Milomir Odović i prvotimac, Stojan Vranješ.

– Željezničar igra derbi na Grbavici poslije dvije teške utakmice u Evropi i one u Zenici. Ja sam dva-tri dana sa njima na terenu, još uvijek se upoznajemo i mislim da su poprilično dobro odgovorili na moje zahtjeve iako je bilo puno problema. Na momente je bilo pristojno, ali protiv onakve ekipe se može uočiti mnogo stvari koje moramo popravljati i sigurno je da će i protiv Zrinjskog to trebati, rekao je Odović dodavši:

– Oni su jaka ekipa, prvaci su. Iako je bilo izmjena, imaju tendenciju da igraju, pokušaćemo da u sutrašnjoj utakmici, a imajući u vidu neke loše stvari koje smo napravili protiv Apollona da to popravimo i na najbolji način odgovorimo Zrinjskom. Sutra nam je potrebna dobra igra i dobar rezultat, a to je pobjeda. Kompletnu konferenciju za medije pogledajte na Facebook stranici.

Utakmica se igra sutra u 21 sat. Prodaja ulaznica počinje na dan utakmice u 10 sati.