FOTO / Odović: Moramo u kontinuitetu igrati dobro

Danas je u Plavom salonu Stadiona Grbavica održana konferencija za medije povodom odigravanja susreta 18. kola BH Telecom Premijer lige BiH između našeg Željezničara i Slavije.

Prisutnim novinarima su se obratili šef stručnog štaba, Milomir Odović, fudbaler Zoran Kokot, te predstavnici navijača Adi Omanić i Amar Zulić.

– Ovo nam je posljednja utakmica u ovom mini ciklusu, a nakon toga slijedi reprezentativna pauza. Ja sam rekao ako želimo doći do cilja moramo igrati u kontinuitetu dobro. Pred nama je važna utakmica, a bez obzira što je Slavija prošlu utakmicu izgubila biće jako teško. U Širokom smo drugo poluvrijeme trebali odigrati hrabrije da bi ostvarili bolji rezultat. Naš cilj u nedjelju su nova tri boda i da u svakoj utakmici budemo bolji, kazao je Odović dodavši:

– Ne znam još uvijek ko će igrati umjesto Đelmića, koji je kartoniran. Imamo još dva treninga pa ćemo vidjeti ko će upasti u sastav. Ne govorim sastav nikada prije utakmice, posebno ne dva dana prije.

Potom je prisutnim novinarima na pitanja odgovarao Zoran Kokot.

– Poznajem ekipu Slavije i radi se o dobrom klubu, u kojem sam proveo nekoliko godina. Sada sam fudbaler Želje i učiniću sve da Željo ostvari pobjedu. Nadam se da će nas navijači podržati i da cemo nastaviti ovaj niz koji imamo i da ćemo upisati nova tri boda, riječi su Kokota.

Predstavnici Udruženja navijača FK Željezničar su pozvali sve Manijake i simpatizere da dolaskom u nedjelju na Grbavicu podrže Želju do nove pobjede.

Cijene ulaznica za susret 18. kola BH Telecom Premijer lige BiH između FK Željezničar i FK Slavija će iznostiti za južnu tribinu 5 KM, za članove 4 KM, sjevernu tribinu 8 KM, za članove 6 KM, otkriveni dio zapada 10 KM te natkriveni dio 15 KM. Utakmica se igra u nedjelju od 15:30 sati.

POGLEDAJ GALERIJU