U Plavom salonu Stadiona Grbavica održana je konferencija za medije povodom revanš utakmice 1/4 finala Kupa BiH između Željezničara i Borca, a medijima su se obratili šef stručnog štaba, Edis Mulalić, te golman, Vedran Kjosevski.

Prvi je utakmicu s Borcem najavio Edis Mulalić koji očekuje tešku utakmicu.

– Svi znamo da nas očekuje teška utakmica. Ako uđemo u utakmicu da mislimo da ćemo lagano imat ćemo problem, ali nećemo tako ući ja to znam. Svi znamo značaj utakmice. Kratak period za pripremu, ali i Borcu je isto tako. Sastav ne znam, vidjet ćemo na treningu danas zdravstveni bilten. Želji je bitna svaka utakmica, i ona u četvrtak protiv Pofaličkog. Sutra imamo veliku stvar, vikend nas ne zanima, kazao je Edis Mulalić.

Potom je novinarima na pitanja odgovarao Vedran Kjosevski koji je pozvao navijače na sutrašnju utakmicu.

Atmsofera je zadovoljavajuća, imamo dobar rezultat, ali ne smijemo ući u utakmicu opušteno. Drago mi je naravno da primamo malo golova. Pozivam navijače da nas podrže sutra protiv Borca, rekao je Edis Mulalić.

Utakmica je na rasporedu sutra od 18 sati, a cijene ulaznica su: jug 5 KM, sjever 8 KM, zapad 20 KM. Za evropsku Grbavicu. Mi smo Željini, Željo je naš!

POGLEDAJ GALERIJU