FOTO / Karić: Olimpic je respektabilna ekipa sa sjajnim trenerom

U Plavom salonu Stadiona Grbavica održana je konferencija za medije povodom utakmice 23. kola BH Telecom Premijer lige BiH između Željezničara i Olimpica, a medijima su se obratili prvi pomoćnik, Elvis Karić, te prvotimac, Jovan Blagojević.

Prisutnim novinarima je utakmicu prvo najavio pomoćnik Edisa Mulalića, Elvis Karić, koji naglašava da je Olimpic kvalitetna ekipa sa vrhunskim trenerom.

– Očekivanja su velika i znamo šta želimo. Pripreme teku normalno i nemamo povrijeđenih igrača. Nama ništa ne znači niz od sedam pobjeda, ako sutra ne pobijedimo. Pokušat ćemo doći do tri boda. Što se tiče pauze ona nam je dobro došla. Vratili su se Kosorić, Memija se također oporavio. Dado Sadiković će biti ubrzo spreman, kazao je Karić dodavši:

– Olimpic je respektabilna ekipa, sastavljena od bivših igrača Želje i Sarajeva. Imaju vrhunskog trenera. Mi ih maksimalno respektujemo. Znamo šta Odović traži od njih. Nadam se da ćemo uz pomoć navijača doći do pobjede. Ne opterećujem se sa mogućim suspenzijama jer  imamo adekvatne zamjene, širok roster.

Potom je riječ dobio prvotimac Plavih, Jovan Blagojević, koji je istakao koliko fudbalerima znači podrška sa tribina.

– Mislim da smo u jako dobroj seriji, ali to ne mora ništa da znači, jer je Olimpic dobra ekipa. Mi se tu nešto pitamo i mislim ako budemo igrali kao do sada tri boda nisu upitna. Ima Olimpic dobre igrače u sredini i tu će biti velika borba. Jako nam znači podrška navijača, rekao je Jovan Blagojević.

Utakmica se igra od 16 sati, a cijene ulaznica za južnu tribinu su 5 KM, sjevernu 8 KM i zapadnu 20 KM. Vidimo se!

POGLEDAJ GALERIJU