Fudbaleri našeg Željezničara jutros su u poliklinici Atrijum obavili ljekarske preglede, a zvaničan početak priprema započet će sutra prvim zajedničkim treningom.

Ekipa Željezničara je početkom decembra odradila posljednji zajednički trening, a u međuvremenu su se fudbaleri pripremali individualno. Individualni program je podrazumijevao dva dana treninga jedan dan pauze. U danima treninga prijepodne su fudbaleri radili na trčanju, a poslijepodne su na rasporedu bile izometrične vježbe snage (prvi dan) i teretana (drugi dan).

Plavi su jutros obavili ljekarske preglede u poliklinici Atrijum koja je, podsjetimo, sponzor FK Željezničar. Šef stručnog štaba Slavko Petrović će sutra u 9 sati obaviti prozivku na Grbavici, a nakon toga Plavi će odraditi i prvi zajednički trening u 2016. godini i na taj način početki pripreme pred proljetni dio sezone.

Poliklinika Atrijum pruža usluge iz oblasti opće i interne medicine, porodične medicine, oftamologije, ortopedije, akupunkture, laboratorijske dijagnostike kao i radiologije.

POGLEDAJ GALERIJU