Fudbaleri našeg Željezničara odigrali su međusobnu trening utakmicu, a na kraju su “plavi” savladali “narandžaste” rezultatom 2:0.

Naša ekipa je nastavila sa pripremama za posljednju domaću prvenstvenu utakmicu protiv Travnika. Fudbaleri su danas, nakon uvodnog zagrijavanja, odigrali međusobnu utakmicu, a nakon dva poluvremena od po 30 minuta rezultat je glasio 2:0 u korist “plavih”.

Za ekipu “narandžastih” su igrali: Kjosevski (Ćeman), Zeljković, E. Sadiković, Uzelac, Hadžović – D. Hasanović, Hiroš, Varea, Kašić, Nuspahić – Turković (Mekić). Za “plave” su igrali: Antolović – Čolić, Bogdanović, Kosorić, Kvesić – Hadžiahmetović, D. Sadiković, Žerić, Đelmić, Bučan – Bajić.

“Plave” je u vodstvo doveo talentovani kadet, Denis Žerić, kada je na asistenciju Đelmića glavom pogodio mrežu Kjosevskog. Na 2:0 je povisio Riad Bajić koji je lob udarcem savladao Ćemana.

Trening su zbog lakših povreda propustili E. Hasanović i Memija, dok je Beganović radio mimo ekipe zbog udarca u zglob na utakmici juniorske reprezentacije. Zbog povrede koljena je Nedo Turković ranije završio trening.

POGLEDAJ GALERIJU