Fudbaleri našeg Željezničara, predvođeni stručnim štabom, otputovali su sa Stadiona Grbavica u Međugorje gdje će obaviti pripreme do prve utakmice.

Ekipa najtrofejnijeg bh. kluba je danas otputovala u stalnu hercegovačku bazu gdje će se pripremati do kraja mjeseca. Atmosfera u ekipi je odlična, a priključili su se i mladi reprezentativci koji su bili na odmoru. Plavi će u Međugorju odigrati dvije prijateljske utakmice. U ponedjeljak od 18 sati protiv Međugorja, te tri dana poslije u istom terminu protiv Zrinjskog.

POGLEDAJ GALERIJU

– Ekipa je drugačija, došlo je par novih igrača i sigurno da će biti nešto drugačije. Idemo da se dobro spremimo i nadam se da ćemo imati sreće u izvlačenju, kazao je Bajić.

Ekipu je posjetio i bivši kapiten, Muamer Svraka, te im zaželio mnogo sreće u narednim evropskim utakmicama. Sa ekipoj je otputovao i Tiago Rodrigues Faria koji je još uvijek na probnom radu.

Fudbaleri su sa novim autobusom Agencije M-97 otputovali u nove pobjede, a dodajmo i to da će Željo uskoro dobiti svoj brendiran autobus.

Foto: Damir Hajdarbašić, fkzeljeznicar.ba

Foto: Damir Hajdarbašić, fkzeljeznicar.ba