FOTO: FK Željezničar i Udruženje 1921 potpisali ugovor o medijskoj saradnji

FK Željezničar i Udruženje 1921 su danas u prostorijama Plavog salona Stadiona Grbavica potpisali ugovor o medijskoj saradnji.

U cilju bolje informiranosti i prezentacije Kluba, direktor FK Željezničar, Mirsad Šiljak, i predsjednik Udruženja 1921, Anel Maksumić, potpisali su ugovor o medijskoj saradnji. Udruženje 1921 je našim navijačima poznato po projektu 1921TV.

– Veliko mi je zadovoljstvo da sam u ime Udruženja 1921 potpisao ovaj sporazum, čime smo formalizovali saradnju na multimedijalnoj podršci FK Željezničar. Svi mi, navijači, igrači, klupska uprava i administracija smo velika plava porodica, tako da ovaj sporazum je nastavak dosadašnje saradnje i lijepog druženja, te ovo potpisivanje više predstavlja ceremonijalni čin. Vjerujemo da će ovaj korak samo doprinijeti još boljoj saradnji Udruženja 1921 i FK Željezničar, te doprinijeti osnaživanju Željine porodice. Radujemo se druženju u nedjelju na utakmici protiv Širokog, uz pozdrav „Iz ljubavi prema tradiciji, živimo Željezničar“, kazao je Anel Maksumić, predsjednik Udruženja 1921.

Udruženje 1921 ima za cilj pravovremenu, kvalitetnu i savremenu prezentaciju raznih aktivnosti u organizaciji FK Željezničar kao i onih aktivnosti Kluba u kojima se ne pojavljuje kao neposredni organizator.

POGLEDAJ GALERIJU