FOTO: FK Željezničar i Škoda nastavljaju saradnju

Na danas održanoj konferenciji za medije FK Željezničar i kompanija Porsche BH d.o.o. produžili su poslovnu saradnju.

U prostorijama ŠKODA salona – Porsche Sarajevo danas je održana konferencija za medije povodom sutrašnje derbija našeg Željezničara i Sarajeva. Prije najave utakmice, produžena je saradnja kompanije Porsche BH doo sa FK Željezničar kroz marku ŠKODA.

Saradnju su predstavili, a potom i potpisali ugovor direktor FK Željezničar, Mirsad Šiljak, i direktor Porsche BH d.o.o., Senad Olovčić.

– Za početak koristim priliku da vam se zahvalim što ste se odazvali našem pozivu i da se posebno zahvalim direktoru Senadu Olovčiću i kompaniji Porsche BiH što nam je ustupila svoje prostorije za današnju press konferenciju. Mi već izvjesno vrijeme imamo jako dobru saradnju sa kompanijom Porsche BiH i njihovim brendom Škoda i današnje potpisivanje novog ugovorao saradnji će biti samo nastavak te dobre saradnje. Drago mi je što poslovna zajednica sve više prepoznaje kvalitetan i transparentap rad u FK Željezničar, a uz ovakve partnere kao što je Porsche BiH koji je lider u prodaji automobila u BiH, mi imamo samo veću obavezu da nastavimo pozitivnim kursom i da realiziramo sve započete projekte. Hvala na povjerenju i obećavam da ćemo učiniti sve da našu saradnju podignemo na još veći nivo, rekao je direktor FK Željezničar, Mirsad Šiljak.

– Kažu da najbolji idu uz najbolje, pa je tako saradnja jednog od naših najuspješnijih klubova i Škode kao jednog od najuspješnijih auto brendova na bh. tržištu sigurno dobra kombinacija. Mi dijelimo iste vrijednosti i nastavak naše podrške nije bio upitan poslije zaista dobre saradnje koju smo imali do sada. Nadam se da će predstojeća sezona biti dobra za Željezničar i da će dovesti evropske timove na Grbavicu, istakao je direktor Porsche BH d.o.o., Senad Olovčić.

Rukovodstvo FK Željezničar se zahvaljuje kompaniji Porsche BH d.o.o. na povjerenju. Novi ugovor o saradnji je potpisan na godinu dana.

Mi smo Željini, Željo je naš!

POGLEDAJ GALERIJU