U Plavom salonu Stadiona Grbavica održana je konferencija za medije na kojoj je zvanično potpisan ugovor o kupovini 30 desetogodišnjih ulaznica od strane kompanije BH Telecom.

Prisutnim medijima su se obratili direktor FK Željezničar, Mirsad Šiljak, te izvršna direktorica iz sektora ekonomije BH Telecoma, Orhideja Junuzović.

– BH Telecom je još jednom pokazao svoj interes u sklapanju ovog dugoročnog ugovora. Veoma smo zadovoljni projektima FK Željezničar i mislim da je ovo interes našeg grada i šire. Stadion sjajno izgleda. BH Telecom podržava puno aktivnoti u sportu i prisutan je u svim sferama sporta uz višemilionske iznose. Za nas je interesantno podržavanje utakmica Premijer lige BiH. Kroz TV prenose naši korisnici su zadovoljni, istakla je Orhideja Junuzović, izvršna direktorica BH Telecoma.

– Potpisali smo ugovor o kupovini 30 desetogodišnjih ulaznica za istočnu tribinu od strane BH Telecoma. Zahvaljujem se Telecomu koji je generalni sponzor lige što je podržao rad Kluba u izgradnji istočne tribine, kazao je Mirsad Šiljak.

Kompanija BH Telecom će svojih 30 ulaznica iskoristiti tako što će na svakoj utakmici isti taj broj ljudi nositi majice i kačkete u bojama kompanije. Gosti u bojama kompanije će biti raspoređeni u obliku loga BH Telecoma.

Podsjećamo navijače da do 30. aprila još uvijek postoji mogućnost kupovine desetogodišnjih ulaznica za novu istočnu tribinu. Kupovinom jedinstvenih desetogodišnjih ulaznica navijači sebi mogu obezbijediti gledanje svih prvenstvenih, kup i evropskih utakmica FK Željezničar do 2027. godine.

POGLEDAJ GALERIJU