U Plavom salonu Stadiona Grbavica održana je konferencija za medije na kojoj je predstavljena nagradna igra u organizaciji FK Željezničar i AC-Betanije.

Medijima su nagradnu igru predstavili direktor FK Željezničar, Mirsad Šiljak,  voditelj prodaje AC-Betanije, Edin Šahinović, te marketing menadžer Kluba, Emir Dobrača.

– Danas je historijski dan za naš Klub. Svima vam je poznato, da smo za ovaj dio projetka rekonstrukcije napravili akciju za fizička i pravna lica koja uključuje desetogodišnje ulaznice. Do sada, akcija je imala dobar odziv, a današnjim početkom radova mislim da ćemo doživjeti još veći interes. Kako bismo dodatno motivisali navijače, sponzore i prijatelje Kluba, organizovali smo nagradnu igru. U ime kuba se zahvaljujem AC-Betanija, što u izdvojili značajna sredstava, rekao je Mirsad Šiljak.

– Smatramo da FK Željezničar i njegova armija navijača zaslužuju stadion na kojem će dočekati najveće evropske ekipe i reprezentativne selekcije. Ovo je početak saradnje između Želje i Betanije, kazao je Edin Šahinović.

– Nagradna igra priređuje se od 15. decembra do 15. marta. Kao što naziv kaže glavna nagrada je automobil Opel Adam “Željo edition”. Zahvalio bih se ostalim partnerima koji su obezbjedlili i ostale, utješne nagrade, a to su Centrotours i Tehnomag. Ono što je je bitno naglasiti je da svi kupci od broja jedan imaju pravo učešće osim pravnih lica, naveo je Emir Dobrača.

POGLEDAJ GALERIJU

PRAVILA NAGRADNE IGRE

  • Nagradna igra počinje 15.12.2016. i traje do 15.03.2017.
  • Glavna nagrada je:
  • 1. Automobil marke Opel Adam „Željo Edition“
  • Utješne nagrade su:
  • 1. Sedmodnevno putovanje u Tursku za dvije osobe u hotelu sa 5 zvjezdica na bazi ALL inclusive (7 noćenja)
  • 2. TV LCD Philips
  • 3. TV LCD Philips
  • 4. TV LCD Philips
  • 5. TV LCD Philips

U nagradnoj igri imaju pravo sudjelovati svi građani Bosne i Hercegovine, sa stalnim prebivalištem na teritoriju BiH, a koji su vlasnici desetogodišnjih ulaznica za istočnu tribinu Stadiona Grbavica.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sva fizička lica koja ispunjavaju opće uslove iz prethodnog stava ovog člana, a koja u trenutku trajanja nagradne igre:

  • Posjeduju zaključen ugovor o kupovini desetogodišnjih ulaznica;
  • Ukoliko fizičko lice izvrši kupovinu dvije ili više desetogodišnjih ulaznica u nagradnoj igri učestvuje sa svakom kupljenom ulaznicom.

Osobe koje su povezane s organizacijom i provedbom nagradne igre, te članovi njihovih obitelji ne smiju sudjelovati u nagradnoj igri te nisu podobni za osvajanje nagrade.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati, a niti ostvarivati pravo na nagradu osobe koje s Fudbalskim klubom Željezničar imaju zaključen ugovorni odnos po osnovu ugovora o radu, ugovora o djelu i/ili ugovora o autorskom djelu.

Zbog zakonskih propisa, pravne osobe ne mogu sudjelovati, niti ostvarivati pravo na nagradu u nagradnoj igri.

Izvlačenje sretnih dobitnika obaviće se 18.03.2017. godine na poluvremenu utakmice na Stadionu Grbavica.

Sve detalje nagradne igre pogledajte ovdje.

plakat-nagradna-igra