Na interesantan način, dva poznata i uspješna sarajevska kluba FK Željezničar i FK Sarajevo ozvaničili su nastavak saradnje sa brendom Manners.

Udruženim snagama danas su prvotimac Plavih, Sinan Ramović i kapiten Sarajeva Krste Velkoski posjetili su istoimeni butik u Titovoj. Zajednička posjeta i pozitivna atmosfera je bila odlična prilika da razmjene mišljenja i odmjere snage povodom predstojećeg i vječito popularnog derbija.

– Bosanskohercegovački brend Manners prati svjetske trendove, izuzetno je kvalitetan i udoban, stoga je program ovog brenda uvijek moj prvi izbor, riječi su Sinana Ramovića, fudbalera našeg tima.

POGLEDAJ GALERIJU

Nakon druženja u butiku Manners, pozitivna atmosfera prenesena je i u butik Alma Ras u BBI centru. Odnedavno je ovaj butik dobio potpuno novi izgled, napravljen prema vlastitom konceptu, a koji prati posljednje svjetske trendove.

Kreativna mašina iza imena Manners inspirisana je muškarcem u pokretu, bilo da je biznismen, sportista, avanturista ili umjetnik. Čime god se Manners muškarac bavio Manners pruža savršenu udobnost tokom cijelog dana zahvaljujući provjerenim krojevima, prirodnim i kvalitetnim materijalima od kojih su izrađeni namjerno udobni komadi koji pristaju svakom obliku snažnog muškog tijela.