Fudbaleri Željezničara će u okviru 1/8 finala Kupa BiH odmjeriti snage sa ekipom Mladosti, a Plavi su obavili posljednji trening pred sutrašnji dvoboj.

Trenirali su svi fudbaleri u punom intenzitetu i dobroj atmosferi, te prvotimci željno iščekuju još jednu utakmicu pred domaćom publikom. Šef struke, Amar Osim, na slatkim je mukama za susret s Mladosti, a ističe da će igrati ekipa za koju smatra da će najbolje odgovoriti na postavljeni cilj, a to je prolazak u narednu rundu.

 Sutra će igrati ekipa za koju smatramo da će ostvariti najbolji mogući rezultat, uzimajući u obzir okolnosti, uzimajući u obzir da smo igrali prije tri dana i da ćemo za četiri dana igrati novu tešku utakmicu. Na osnovu iskustva i osjećaja kojeg imamo ćemo odrediti tim, ali će sutrašnja ekipa biti najbolja moguća da ostvarimo svoje ciljeve jer nam je cilj utakmica i u nedjelju kao što je susret i sutra. Bez obzira što su dva različita takmičenja, moramo voditi računa i o utakmici u oba takmičenja, gledamo da u svakom takmičenju izvučemo maksimum, kazao je Osim.

Utakmica se igra u srijedu sa početkom od 18 sati. Prodaja ulaznica počinje na dan utakmice od 10 sati, a ulaz za djecu do 15 godina je besplatan. U nastavku pogledajte fotogaleriju sa treninga.

POGLEDAJ GALERIJU