Fudbaleri Željezničara će u subotu od 17:30 sati odmjeriti snage sa domaćinom GOŠK-om, a tim povodom medijima su se obratili šef struke, Slobodan Krčmarević i prvotimac, Ivan Čurjurić.

– Očekivanja od utakmice u Gabeli su velika, ovo je veliki klub i mi idemo na pobjedu. Imamo šampionske ambicije, želimo biti prvaci ove godine. Dat ćemo sve od sebe da pokažemo da smo spremni, svaka nam je utakmica bitna. Moja igra će biti bolja iz utakmice u utakmicu. Došao sam bez priprema, a nakon 15 dana imam već dvije utakmice. Kako budu prolazili dani, svježina će se vraćati i igra će biti sve bolja. Ekipa će pomoći meni, a ja ću pomoći njima da  zajedno ostvarimo zacrtane ciljeve za ovu sezonu, rekao je Čurjurić.

Ekipa je otputovala u Međugorje gdje će boraviti i trenirati do sutrašnjeg susreta. Otputovali su: Kjosevski, Fejzić – Stevanović, A. Šehić, Pavić, Bakrač, Bogičević, Rodin – Šabanadžović, Hajdarević, Vranješ, Dacić, Čurjurić, E. Šehić, Zec, Veselinović, Zajmović, Arežina – Krpić. Zbog lakše povrede zadnje lože nije otputovao Blagojević. Utakmica se igra sutra u 17:30 sati uz prenos na Moja TV.

POGLEDAJ GALERIJU