Fudbaleri Željezničara predvođeni stručnim štabom otputovali su u Etno selo Stanišić gdje će boraviti i trenirati do nedjeljnog susreta sa Radnikom.

U nedjelju od 16:30 sati na rasporedu je susret između Radnika i Željezničara. Naša ekipa je danas otputovala u Bijeljinu, u Etno selo Stanišić, gdje će boraviti i trenirati do nedjeljnog duela.

Šef stručnog štaba, Admir Adžem, ističe dobru tradiciju u Bijeljini i da Željo ne krije da ide po pobjedu.

– Iskoristili smo ovu pauzu kako bismo popravili nedostatke koje smo uočili u prvih šest kola. Tradicija je na našoj strani, redovno dobro igramo tamo i donosimo bodove tako da se nadamo da ćemo i sutra ponoviti dobru igru. Ne krijemo da idemo po bodove, rekao je Adžem dodavši:

– Imamo problema, imamo dva igrača koji zbog suspenzija ne mogu igrati, Osmanković je povrijeđen još od utakmice sa Sarajevom. Nemamo širinu na tim pozicijama, ali ja vjerujem u ove igrače da će dati svoj maksimum, da će dobro odigrati i da ćemo donijeti pozitivan rezultat.

Foto: Armin Herić, fkzeljeznicar.ba

Prvotimac Saša Kajkut kazao je da je cilj ekipe jasan, a to je pobjeda.

– Radnik je dosta jaka i čvrsta ekipa, igraju dosta dobro kod kuće. Iskoristili smo ove dvije sedmice da se što bolje odmorimo i spremimo za utakmicu koja nam donosi dosta toga. Oni kući igraju dosta dobro već par godina, jako su čvrsti i odgovorni, imaju dosta dobru ekipu, rekao je Kajkut.

Utakmica se igra u nedjelju u 16:30 sati. 

POGLEDAJ GALERIJU