FOTO: Adžem: Očekuje nas teška utakmica

Danas je u Plavom salonu Stadiona Grbavica održana konferencija za medije povodom odigravanja susreta drugog kola BH Telecom Premijer lige BiH između našeg Željezničara i Širokog Brijega.

Prisutnim novinarima prvo se obratio šef stručnog štaba Admir Adžem.

– Drago mi je opet da ste došli u ovolikom broju. Široki Brijeg je jedina ekipa s kojom imamo negativan omjer, što znači da ćemo imati težak posao. Klub je organizovan, igrači se poznaju, nama ne leže. Mi ćemo učiniti sve da se to u nedjelju promijeni. Ekipa je nakon Olimpica puna samopouzdanja i jedva čekaju da utakmica počne. Ja kao šef struke prvi put vodim utakmicu na Grbavici i biće to vrlo emotivno, kazao je Adžem dodavši:

– Imaću slatkih muka da odaberem 18 igrača koji će bti u zapisniku, a još većih da odaberem 11 koji će igrati. Uigraniji su od nas, ali nas ne poznaju dovoljno i to je naš plus. Ekipa nova i mlada ima svoje minuse, ali ekipa mladosti ima svoje pluseve. Kod mladosti nema nekog respekta da se nekoga boji i sigurno u nedjelju ćemo izaći hrabo muški, rekao je Admir Adžem.

Adžem neće moći računati na Vareu i Bašu jer nisu još dobili potrebnu dokumentaciju, na Anesa Nuspahića zbog povrede te na Muamera Svraku zbog kartona.

Nakon šefa struke obratio se i Kerim Memija.

– Drago mi je da sam na neki način uspio da pomognem ekipi. Zahvaljujem se šefu na ukazanom povjerenju. Želio bih zahvaliti navijačima na velikoj podršci i pozivam ih da dođu u što većem broju u nedjelju, istakao je Kerim Memija.

Utakmica protiv Širokog Brijega je na rasporedu u nedjelju od 20:30 sati. Cijene karata su sljedeće:

JUG: 6 KM (za članove 4 KM)
SJEVER: 10 KM (za članove 8 KM)
Zapad zona F, G i H: 20 KM
Zapad zona K, L, M i N: 15 KM

 

POGLEDAJ GALERIJU