FK Željezničar i kompanija Sarajevski kiseljak potpisali su sponzorski ugovor za narednu godinu.

Sarajevski kiseljak je dugogodišnji partner FK Željezničar, a potpisanim ugovorom sponzorska saradnja se produžila na još jednu godinu.

Zaista smo sretni što smo i ove godine imali mogućnost nastaviti sponzorsku suradnju sa klubom. Mi kao kompanija nastojimo u okviru naših mogućnosti pridonijeti stvaranju preduslova za kvalitetniji razvoj bh. sporta, te se nadamo da ćemo zajedničkim naporima svi u bliskoj budućnost gledati bolji nogomet u BiH, istakli su iz Sarajevskog kiseljaka.

S tradicijom dužom od 125 godina, Sarajevski kiseljak je danas najveći proizvođač prirodne mineralne vode i osvježavajućih bezalkoholnih pića u našoj zemlji. Status lidera u svojoj branši stekao je zahvaljujući prepoznatljivoj kvaliteti proizvoda, fleksibilnoj poslovnoj politici koja se uspješno nosi s tržišnim izazovima i zahtjevima potrošača, te kontinuiranom ulaganju u modernizaciju i unapređenje proizvodnih procesa.

Najpopularniji proizvod iz portfolia ove kompanije je prirodna mineralna voda Sarajevski kiseljak koja se po kvaliteti svrstava među najbolje prirodne mineralne vode u svijetu, čemu svjedoče i međunarodna priznanja za kvalitetu i okus. Uz Sarajevski kiseljak, tu je i prepoznatljivi SENSATION!, kao i Sky sokovi.