Rukovodstvo Fudbalskog kluba Željezničar i rukovodstvo najvećeg domaćeg osiguravajućeg društva, Sarajevo Osiguranje d.d., obnovili su uspješnu saradnju potpisivanjem ugovora o sponzorskoj i reklamno-propagandnoj saradnji.

Nastavak je to višegodišnje uspješne saradnje koja je zasnovana na liderskim pozicijama na svojim terenima i zajedničkim vrijednostima i filozofiji poslovanja.

– Zahvaljujem se rukovodstvu Sarajevo osiguranje d.d. na povjerenju i odluci da nastavimo našu saradnju. Podrška naših poslovnih partnera daje nam vjetar u leđa i motiv da nastavimo sa našim radom i projektima koje smo započeli, istakao je direktor FK Željezničar, Mirsad Šiljak.

Slijedeći filozofiju društveno odgovornog poslovanja, Sarajevo osiguranje d.d. dio sredstava ostvarenih tokom poslovanja vraća društvu u obliku podrške domaćim sportskim i kulturnim organizacijama i kolektivima. Sa lepezom od više od 150 vrsta osiguranja, među kojima su osiguranje osoba, osiguranje imovine, osiguranje cestovnih vozila, putničko zdravstveno osiguranje i druga, Sarajevo osiguranje d.d. pruža sigurnu finansijsku zaštitu od rizika i pouzdan je oslonac onda kada je to najpotrebnije i onima kojima je to najpotrebnije.

Više informacija o Sarajevo osiguranje d.d. dostupno je na www.sarajevoosiguranje.ba.