FK Željezničar i dosadašnji partner, Lutrija BiH, odlučili su nastaviti uspješnu saradnju i u narednih godinu dana. Saradnja će značajno doprinijeti radu FK Željezničar.

Lutrija Bosne i Hecegovine nastavlja podržavati razvoj bh. sporta saradnjom sa našim Klubom Željezničar. Potpisan je jednogodišnji ugovor koji će Klubu osigurati značajnu finansijsku podršku. Zahvaljujući toj saradnji i vjerni navijači plavog tima, bit će u prilici učestvovati u brojnim nagradnim igrama, a najsretniji na domaćim utakmicama imat će priliku pucati penale i osvojiti vrijedne novčane nagrade.

– Lutrija BiH kao društveno-odgovorna kompanija je i u prethodnoj takmičarskoj godini bila naš strateški partner i značajno doprinijela razvoju našeg Kluba. Zahvaljujem se kompaniji na korektnim pregovorima, te se nadam da će ostvariti pozitivne povratne efekte za svoj uloženi novac, rekao je direktor FK Željezničar, Mirsad Šiljak.

Pozivamo naše navijače, da prate zvanične Facebook stranice FK Željezničar i Lutrije BiH i učestvuju u brojnim nagradnim igrama u kojima mogu osvojiti dresove, šalove, ali i ulaznice za utakmice FK Željezničar.