FK Željezničar i Joma potpisali novi ugovor o partnerstvu

POGLEDAJ GALERIJU

Rukovodstvo Fudbalskog kluba Željezničar i predstavnici kompanije GRAND MS d.o.o., generalnog zastupnika za Bosnu i Hercegovinu jednog od najvećih proizvođača sportske opreme, brenda Joma, potpisali su danas ugovor o partnerstvu u Plavom salonu Stadiona Grbavica. Ugovorom je predviđena saradnja u trajanju od 1+1 godinu, a Plavi će na pohod prema novim trofejima naredne sezone krenuti sa tehnološki najkvalitetnijom opremom ovog španskog brenda.

Nakon jučerašnjeg dobijanja licence za domaće prvenstvo i evropska takmičenja, ovo je nova pobjeda menadžmenta kluba. Radi se o značajno poboljšanom ugovoru kojim ćemo opremiti i naše najmlađe selekcije što je za nas jako bitno, a posebno nam je drago što se radi o najkvalitetnijoj opremi za koju imamo ekskluzivitet u  Bosni i Hercegovini, rekao je direktor Fudbalskog kluba Željezničar, Mirsad Šiljak, te se zahvalio predstavnicima kompanije GRAND MS d.o.o. na povjerenju.

Direktor kompanije GRAND MS d.o.o., Sanjin Zirdum, naveo je svoje zadovoljstvo što je saradnja ostvarena sa najvećim i najtrofejnijim fudbalskim klubom u Bosni i Hercegovini.

U ime kompanije GRAND MS d.o.o. (GMS Sport) drago mi je da smo mogli dati dodatnu vrijednost ovom ugovoru te da će Željezničar imati jedinstvene i najkvalitetnije dresove i drugu opremu iz Joma portfolija, naglasio je Zirdum.

Član Upravnog odbora FK Željezničar koji je vodio pregovore, Mirza Ustamujić, istakao je da su detalji ugovora poslovna tajna, a da će se zvanična promocija novih dresova održati pred evropske nastupe Kluba.

Obaveze najtrofejnijeg fudbalskog kluba su pobjede i titule, a igrači će na tom putu imati maksimalnu podršku Kluba, naveo je Ustamujić te dodao da Uprava kluba pruža sve napore kako bi ekipi omogućila što bolje uslove na svim poljima.

Kao neko ko je dijete Želje, radujem se svakom uspjehu Kluba i sa te strane želim da se zahvalim Upravi na potpisanom Ugovoru. Nadam se da ćemo već u pretkolima Lige prvaka nastupiti u novoj opremi, koja doista izgleda impresivno, istakao je prvotimac FK Željezničar te ujedno prvi strijelac Premijer lige i reprezentativac BiH, Riad Bajić.

Rukovodstvo Fudbalskog kluba Željezničar se još jednom zahvaljuje kompaniji GRAND MS d.o.o. na povjerenju, te izražava zadovoljstvo novim i poboljšanim ugovorom.