Rukovodstvo FK Željezničar i rukovodstvo Euroherc osiguranja d.d., potpisali su novi ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji čime će se uspješno partnerstvo nastaviti i u 2017. godini.

Direktor FK Željezničar, Mirsad Šiljak, istakao je da je dobar i kvalitetan odnos sa poslovnim partnerima jedan od glavnih strateških zadataka administracije Kluba.

– Činjenica da nastavljamo našu saradnju je dokaz da Klub radi transparentno i da je postao poželjan poslovni partner. Svjesni smo da svaki sponzorski ugovor sa sobom nosi i veliku dozu odgovornosti i mi ćemo učiniti apsolutno sve da našem partneru obezbijedimo pozitivne povratne efekte za njihov uloženi novac, naveo je Šiljak te se zahvalio rukovodstvu Euroherc osiguranja d.d. na povjerenju.

Euroherc osiguranje je lider na tržištu neživotnih osiguranja u Bosni i Hercegovini, a Društvo svoje sjedište ima u Sarajevu. Osnovano privatnim kapitalom, Društvo predstavlja temelj današnjeg Koncerna Agram. Kako bi svojim klijentima bio dostupan u svakom trenutku, Euroherc posluje putem svojih 5 moderno opremljenih podružnica i više od 100 prodajnih mjesta, čime je stvorena odlično formirana mreža kojom je pokrivena cijela zemlja. Društvo nudi široku paletu neživotnih osiguranja od osiguranja osoba i imovine, autoodgovornosti, kasko osiguranja, putničkog zdravstvenog osiguranja pa sve do osiguranja transporta i osiguranja od odgovornosti. Ove prednosti, zajedno sa stalnim unapređenjem kvalitete svojih proizvoda, širenjem njihove palete u skladu s trendovima u svijetu, širenjem prodajne mreže i ekspeditivnog rješavanja odštetnih zahtjeva, osigurale su Eurohercu stalnu prisutnost u samom vrhu industrije osiguranja u Bosni i Hercegovini.

Više informacija o Euroherc osiguranju dostupno je na www.euroherc.ba ili na oficijelnoj FB stranici Euroherc osiguranje d.d.