FK Željezničar i Eurofarm Centar, spoj sportskog duha i vrhunske zdravstvene brige, ponosno objavljuju nastavak svoje uspješne saradnje, započete 2018. godine, koja će se produžiti i u narednih godinu dana.

Eurofarm Centar, renomirana privatna zdravstvena ustanova osnovana 2000. godine, danas se ponosno ističe kao jedna od vodećih zdravstvenih institucija u Bosni i Hercegovini. Njihova posvećenost vrhunskoj medicinskoj skrbi ogleda se u kontinuiranim ulaganju u modernu tehnologiju i stručno osoblje.

Eurofarm Centar obuhvata Eurofarm polikliniku i Eurofarm laboratoriju, pružajući širok spektar medicinskih usluga. Eurofarm poliklinike, smještene na nekoliko lokacija u BiH, pružaju stručnu njegu u područjima kao što su pedijatrija, urologija, ginekologija, dermatologija, radiologija, kardiologija i mnogi drugi medicinski sektori. Njihova predanost vrhunskoj njezi odražava se kroz niz specijalističkih usluga, uključujući ultrazvučnu dijagnostiku, laboratorijsku dijagnostiku te medicinu rada.

Eurofarm centar laboratorije posvećene su ispitivanju uzoraka iz područja biohemije, hematologije, mikrobiologije i genetike. Svoj rad temelje na najvišim standardima kvaliteta, uz poštivanje zahtjeva korisnika i primjenu principa dobre laboratorijske prakse.

Surađujući s Eurofarm Centrom, FK Željezničar jača svoju misiju očuvanja zdravlja svojih igrača, uposlenika i navijača. Naše partnerstvo simbolizira sinergiju između sportskog duha i medicinske izvrsnosti.

Za dodatne informacije o Eurofarm Centru i njihovim uslugama, posjetite ovaj link ili ih posjetite na jednoj od njihovih lokacija. Eurofarm Centar poliklinike nalaze se na dvije lokacije u Sarajevu, na Ilidži i u Unitic centru te u Visokom, Goraždu, Bugojnu, Varešu i Trebinju. Eurofarm Centar laboratorije nalaze se u Sarajevu, Međugorju i u Vitezu.

Eurofarm – pouzdani, odgovorni, stručni!