FK Željezničar i Dnevni avaz produžili medijsku saradnju

U prostorijama Plavog salona Stadiona Grbavica danas je potpisan ugovor o medijskoj saradnji FK Željezničar i bh. lista Dnevni avaz.

Medijska saradnja između najtrofejnijeg bh. kluba, FK Željezničar, i najtiražnijeg bh. lista, Dnevnog avaza, produžena je danas za još jednu godinu. U Plavom salonu ugovor su potpisali direktor Kluba, Mirsad Šiljak i direktorica marketinga kompanije Avaz, Jovana Marković-Vidaković.

– Jako smo zadovoljni što nastavljamo saradnju sa našim dugogodišnjim partnerom i najčitanijom dnevnom novinom u Bosni i Hercegovini, Dnevnim avazom. Imamo potrebu i obavezu da sve pozitivne promjene koje se u posljednje vrijeme dešavaju u FK Željezničar na najbolji način iskomuniciramo nasim članovima, navijačima, spoznorima, partnerima i prijateljima Kluba, a putem Dnevnog avaza i ostalih medija iz Avaz roto press grupe to mozemo učiniti na najbolji način, istakao je direktor FK Željezničar, Mirsad Šiljak, te iskoristio priliku da se zahvali Upravi Avaz roto press koja se uključila u akciju kupovine stolica za evropsku Grbavicu i uplatila sredstva za 25 stolica.

– Jako mi je drago što je Željo pokazao kroz projekat evropske Grbavice i prikupljanja donacija za stolice da veza između navijača i kluba i na ovaj način moze jačati i posebno me raduje euforija koja vlada kako u gradu Sarajevu tako i širom BiH. Kompanija Avaz je na simboličan način povodom 25 godina postojanja kompanije poklonila 25 stolica. Potpisivanjem današnjeg ugovora smo samo potvrdili dosadašnju uspješnu saradnju izmedju FK Željezničar i najtiražnije dnevne novine u BiH, kazala je direktorica marketina Avaza, Jovana Marković-Vidaković.

Mi smo Željini, Željo je naš!

POGLEDAJ GALERIJU