FK Željezničar i dugogodišnji partner ASA Osiguranje d.d. produžili su saradnju potpisivanjem novog jednogodišnjeg ugovora.

Sponzorska saradnja između dva velika brenda, FK Željezničar i ASA Osiguranje d.d., traje već nekoliko godina, a danas je potpisanim ugovor produžena za još jednu godinu.

– Zahvaljujem se našem dugogodišnjem partneru na podršci i drago mi je da smo opravdali ukazano povjerenje. Cilj FK Željezničar je da svakom partneru prezentuje ostvarene dogovorene obaveze i da omogući što bolji povratni efekat za uloženi novac, istakla je Amira Bajrović iz Odjela marketinga FK Željezničar.

ASA Osiguranje d.d. je domaće osiguravajuće društvo koje je počelo sa radom u oktobru 2007. godine. U relativno kratkom periodu svog postojanja, ASA Osiguranje d.d. izraslo je u respektabilnu osiguravajuću kuću sa značajnim poslovnim rezultatima i rasprostranjenom mrežom od 12 filijala u glavnim ekonomskim centrima kao što su Sarajevo, Zenica, Tuzla, Mostar, Travnik, Bihać, Goražde, Banja Luka, Prijedor, Bijeljina, Doboj i Istočno Sarajevo, te više od 40 prodajnih mjesta širom BiH. Jedna od osnovnih komparativnih prednosti ASA Osiguranja je brzina obrade i isplate odštetnih zahtjeva gdje prema zvanično dostupnim podacima, u protekle četiri godine, zadržava lidersku poziciju. ASA Osiguranje u svojoj ponudi ima kompletnu paket proizvoda neživotnog osiguranja – osiguranje osoba, vozila i imovine sa više od 70 hiljada klijenata.