FK Željezničar i dugogodišnji partner ASA Osiguranje d.d. produžili su saradnju potpisivanjem novog jednogodišnjeg ugovora.

Sponzorska saradnja između dva velika brenda, FK Željezničar i ASA Osiguranje d.d., traje već nekoliko godina, a danas je potpisanim ugovor produžena za još jednu godinu.

ASA Osiguranje d.d. je domaće osiguravajuće društvo koje je počelo sa radom u oktobru 2007. godine. U relativno kratkom periodu svog postojanja, ASA Osiguranje d.d. izraslo je u respektabilnu osiguravajuću kuću sa značajnim poslovnim rezultatima i rasprostranjenom mrežom u svim glavnim ekonomskim centrima kao što su Sarajevo, Zenica, Tuzla, Mostar, Travnik, Bihać, Goražde, Banja Luka, Prijedor, Bijeljina, Doboj i Istočno Sarajevo, te više od 60 prodajnih mjesta širom BiH. Jedna od osnovnih komparativnih prednosti ASA Osiguranja je brzina obrade i isplate odštetnih zahtjeva gdje prema zvanično dostupnim podacima, u proteklih sedam godine, zadržava lidersku poziciju. ASA Osiguranje u svojoj ponudi ima kompletnu paket proizvoda neživotnog osiguranja – osiguranje osoba, vozila i imovine sa više od sto hiljada klijenata.

ASA Osiguranje je najbrže rastuće domaće osiguranje.