Fudbalski klub Željezničar i kompanija Adriatic osiguranje produžili su ugovor o sponzorskoj saradnji na još godinu dana.

U Sarajevu je potpisan novi sponzorski ugovor između FK Željezničar i Adriatic osiguranja d.d. Sarajevo. Ugovor su potpisali predsjednica Uprave Adriatic osiguranja Marina Miočić-Hamidović i direktor FK Željezničar Mustafa Nurko. Radi se o nastavku dugogodišnje, uspješne suradnje.

– Adriatic osiguranje aktivno je uključeno u rad i pomaže zajednicu u kojoj posluje, što potvrđuje i ova uspješna, dugogodišnja suradnja s FK Željezničarom. U poslu, kao i u sportu, uvijek se trudite biti brži, jači, bolji, dajete sve od sebe, želite nadmašiti svoje granice, izjavila je ovom prigodom Marina Miočić-Hamidović, predsjednica Uprave Adriatic osiguranja.

Adriatic osiguranje već treću godinu za redom drži lidersku poziciju na tržištu osiguranja u BiH. Društvo fokus stavlja na konstantno unapređenje usluge u svim segmentima poslovanja, s ciljem daljnjeg jačanja tržišne pozicije na tržištu BiH te pružanje što kvalitetnije usluge svojim osiguranicima uz aktivno sudjelovanje u društvenoj zajednici u kojoj posluje.