Omladinci našeg Željezničara su u okviru 22. kola Omladinske Premijer lige BiH gostovali u Bijeljini kod selekcije Radnika. I juniori i kadeti su odigrali utakmice bez golova.

Nakon dvanaest uzastopnih pobjeda, fudbaleri Admira Adžema su ubilježili remi bez golova u Bijeljini. Željo je igrao u sastavu: Karavdić – Al. Šehić, Kurtović, Džindo, Beširević – Šabanadžović, Hajdarević – Hrvanović, Šubo, Jusufi – Mujagić. Još su igrali: Velić, Tukić, Dacić, B. Šehić. Nakon 22 odigrana kola, juniori Želje su na prvom mjestu sa bodom prednosti u odnosu na drugoplasiranu Slobodu, te sedam bodova u odnosu na Sarajevo koje je na trećem mjestu.

Baš kao i starije kolege, i kadeti Radnika i Želje su odigrali bez golova. Plavi su igrali u sastavu: Kršić – Mešić, Zilić, Lukovac, Ćosić – Šušić, Adžem – Mušović, Nuhanović, E. Šehić – Hasanović. Još su igrali: Mujić, Fejzić, Zubanović, Šarić. Kadeti predvođeni Nerminom Šehovićem nalaze se na prvom mjestu sa bodom prednosti u odnosu na gradskog rivala, Sarajevo.

Naredno kolo omladinci Željezničara će gostovati u Tuzli kod domaće Slobode.