Danas je u Plavom salonu Stadiona Grbavica održana konferencija za medije povodom odigravanja susreta 25. kola BH Telecom Premijer lige BiH između našeg Željezničara i Borca.

Prisutnim novinarima su se obratili šef stručnog štaba, Milomir Odović, te defanzivac, Aleksandar Kosorić.

– Nadam se da možemo ostati neporaženi, do kraja prvenstva igramo jake utakmice i volio bih da sve zavisi od nas. Prva u nizu je protiv kvalitetne i kompaktne ekipe Borca koja zna igrati na strani i na rezultat, ovo će biti izazov za našu mladu ekipu, kazao je Odović dodavši:

Za utakmicu se spremamo kao da je Borac najodmorniji i samo takav pristup će biti dovoljan, imaju kvalitetne igrače tako da nas zaista očekuje baš teška utakmica i nadam se da ćemo odgovoriti na pravi način.

Potom je na pitanja odgovarao Aleksandar Kosorić.

– Svi smo spremni i svjesni smo da uz maksimalnog zalaganje možemo doći do pobjede, daćemo maksimum  da ispunimo šefove zamisli i ostavimo pobjedu, ako budemo pravi od prve do posljednje minute neće biti problema, riječi su Kosorića.

Odović i Kosorić su pozvali sve navijači da dođu u subotu na Grbavicu i podrže Željo do nove pobjede.

Cijene ulaznica za susret 25. kola BH Telecom Premijer lige BiH između FK Željezničar i FK Borac će iznostiti za južnu tribinu 5 KM, za članove 4 KM, sjevernu tribinu 8 KM, za članove 6 KM, otkriveni dio zapada 10 KM te natkriveni dio 15 KM.

Utakmica je na rasporedu u subotu od 17 sati.

Mi smo Željini, Željo je naš!