Prozivkom na Grbavici danas su započele pripreme za proljetni dio sezone u kojoj će naši prvotimci pokušati ostvariti zacrtane ciljeve. Atmosfera na okupljanju je bila dobra i, ako je sudeći po tome, očekuje nas zadovoljavajuća polusezona.

Inače, posljednjih nekoliko sedmica je donijelo mnogo dešavanja u našem Klubu, a kraj jedne i početak nove kalendarske godine je obilježen svečanim ručkom u hotelu „Bosnia“ na kojem su prisustvovali svi igrači i članovi stručnog štaba, predsjednik i članovi Izvršnog odbora, predsjednik Skupštine, kao i bivši predsjednici te prijatelji Kluba. Prisutnim je posebno zadovoljstvo predstavljao dolazak Ivice Osima, legende našeg Kluba.

Priliku za obraćanje članovima „Željine porodice“, kako je rečeno u nekoliko navrata, iskoristili su predsjednik Kluba Almir Gredić i predsjednik Skupštine FK Željezničar Bakir Dautbašić. Svima su poželjeli sretnu i uspješnu 2015. godinu te su istakli i šta je to što se očekuje od predstojećeg perioda. Na kraju je riječ uzeo bivši predsjednik Redžad Ćatić koji je naglasio veliko zadovoljstvo koje osjeća zbog ovakvog okupljanja. Nema sumnje da je i ovo okupljanje dokaz pozitivnih vjetrova koji pušu Grbavicom te je pred nama godina u kojoj će se Željezničar vratiti na mjesto koje mu pripada.

Dio atmosfere možete vidjeti u galeriji.

POGLEDAJ GALERIJU