FK Željezničar je počeo prodaju članskih kartica za 2023. godinu, a učlaniti se ili obnoviti članarinu možete na Stadionu Grbavica i putem interneta.

FK Željezničar je u 2022. godini imao 12.826 aktivnih članova što je apsolutni rekord kada je u pitanju članstvo sportskih kolektiva u BiH. Cilj ove godine je jasan, a to je dostići prošlogodišnji broj članova i pokazati da 2022. godina nije bila izuzetak, te da FK Željezničar u svim segmentima ima kontinuitet u podršci navijača.

Prilikom kupovine na Stadionu Grbavica bit će odmah izrađena članska kartica (novi dizajn za 2023.) sa imenom i prezimenom, a članovi koji svoju članarinu obnove putem interneta, ili se učlane, (a odaberu opciju fizičke izrade kartice) karticu će na adresu dobiti u najkasnijem roku do 10 dana.

Prihodi od članskih kartica bit će korišteni za servisiranje troškova za dobijanje licence za evropska i domaća takmičenja. Cijena članske kartice iznosi 20 KM.

Učlaniti se ili obnoviti članarinu možete svakim radnim danom na Grbavici u Shopu od 9:30 do 17:00 sati, te subotom od 9:30 do 14:30 sati u Shopu FK Željezničar.

Članstvo putem interneta

Učlaniti se ili obnoviti članarinu možete putem jednostavne i sigurne forme na web stranici – https://fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Željezničar – Stvar filozofije!