FOTO: Adžem: Raduje me povratak povrijeđenih

Danas je u Plavom salonu Stadiona Grbavica održana konferencija za medije povodom odigravanja susreta 7. kola BH Telecom Premijer lige BiH između našeg Željezničara i Viteza.

Prisutnim novinarima prvo se obratio šef stručnog štaba Admir Adžem i prvotimac Plavih, Tomislav Tomić.

Reprezentativna pauza nam možda i nije došla u najboljem trenutku zbog dvije pobjede. Dobro nam je došla iz razloga da pojačamo rad i da oni igrači koji su propustili određeni dio priprema maksimalno spremimo, te da se povrijeđeni igrači oporave. Momci su odlično radili u ove dvije sedmice i želimo slaviti pred našim navijačima, kazao je Adžem dodavši:

– Kada je u pitanju ekipa, razlike u sastavu će uvijek biti. Kostur se ne dira izuzev u slučaju povreda, a ostali svi koji konkurišu uvijek mogu dobiti šansu. To je dobro jer nema opuštanja i svi rade maksimalno na treninzima, a ja sam prezadovoljan njihovim odnosom. Raduje me da su povrijeđeni oporavljeni, a u konkurenciji će biti i Nuspahić.

Potom se obratio i Tomislav Tomić.

– Imali smo dva teška gostovanja, cilj je bio šest bodova i to smo na kraju ispunili i zasluženo pobijeđivali. Pauzu smo iskoristili da se odmorimo i spremimo za nastavak sezone. Naš cilj u sutrašnjoj utakmici se zna, a to su tri boda sa kojima ćemo potvrditi ovih šest gostujućih, poručio je Tomić.

Cijene ulaznica za susret 7. kola BH Telecom Premijer lige BiH između FK Željezničar i NK Vitez će iznostiti za južnu tribinu 5 KM, za članove 4 KM, sjevernu tribinu 8 KM, za članove 6 KM, otkriveni dio zapada 15 KM te natkriveni dio 20 KM.

Utakmica je na rasporedu u subotu od 19 sati.

POGLEDAJ GALERIJU