Akcija kupovine desetogodišnjih ulaznica za istočnu tribinu Stadiona Grbavica ulazi u posljednju fazu. Naime, na raspolaganju našim vjernim navijačima ostalo je manje od stotinu desetogodišnjih ulaznica, ostatak je već rasprodan.

Biti navijač Želje je nešto posebno. Priča o nama, našem Želji, našoj ljubavi i našoj Grbavici zaista je jedinstvena. I to su Željovci pokazali bezbroj puta, pa i sada u akciji „Izgradimo istočnu tribinu“. Samo zahvaljujući našim navijačima san o novoj Grbavici, postaje stvarnost.

Ovom prilikom želimo se zahvaliti svim navijačima na bezrezervnoj podršci  a one koji su do sada kupili desetogodišnje ulaznice, podsjećamo da ih na novom istoku čekaju rezervisana mjesta sa imenom i prezimenom. Ulaznica će važiti za sve utakmice FK Željezničar u narednih 10 godina, prijateljske, prvenstvene, kup utakmice te utakmice u evropskim kupovima.

Jednostavnom računicom dođe se do brojke od preko 250 utakmica u narednih 10 godina za samo 1.000 KM.

Osim toga, FK Željezničar je u sklopu projekta “Izgradimo istočnu tribinu”, sa partnerom AC – Betanija, organizovao nagradnu igru za sva fizička lica koja su učestvovala u projektu kupovine desetogodišnje ulaznice. Pravo učešća u nagradnoj igri imaju samo fizička lica, tako prema trenutnom stanju u nagradnoj igri učestvuje svega oko 170 osoba, koje imaju priliku postati ponosnim vlasnikom automobila Opel Adam i to posebno uređenog u plavo-bijeloj boji, odnosno  „Željo Edition“. Ostale nagrade su putovanje za dvije osobe u Tursku, sa boravkom u hotelu sa 5 zvjezdica te Philpis LCD TV.

Mogućnost da dobijete nagradu u omjeru 1:200 daje mogućnost da svaki 34. kupac postane dobitnik jedne od vrijednih nagrada, što je neuporedivo sa npr.omjerom za igru Loto, gdje je vaša šansa za dobitak 1:8.145.060.

Prema zakonu o igrama na sreću FBIH, pravo sudjelovanja imaju samo fizička lica. Osobe koje su povezane s organizacijom i provedbom nagradne igre, te članovi njihovih obitelji ne smiju sudjelovati u nagradnoj igri te nisu podobni za osvajanje nagrade.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati, a niti ostvarivati pravo na nagradu osobe koje s Fudbalskim klubom Željezničar imaju zaključen ugovorni odnos po osnovu ugovora o radu, ugovora o djelu i/ili ugovora o autorskom djelu.

Nagradna igra traje do 15.03.2017. godine  i pravo učešća imaju sva fizička lica koja su izvršila kupovinu desetogodišnje ulaznice za istočnu tribinu i podliježu pravilima nagradne igre koje možete pročitati OVDJE.

 Nagrade su obezbijedili AC – Betanija, Centrotours i Tehnomag, a izvlačenje sretnih dobitnika obaviće se 18.03.2017. godine na poluvremenu utakmice na Stadionu Grbavica.

Mi smo Željini, Željo je naš!