Stručni štab, na čelu sa Milomirom Odovićem, danas je izvršio prozivku koja je označila početak priprema našeg Kluba.

Prozivka je izvršena na Stadionu Grbavica, a nakon toga održan je i prvi trening na plastičnoj travi i tako su zvanično počele pripreme Željezničara za narednu polusezonu.

Svi fudbaleri su se pojavili, osim opravdano odsutnih, a od novih imena tu su Nemanja Lekanić koji će ostati na probnom radu, te povratnik sa posudbe Faris Fejzić.

Spisak fudbalera: Marijan Antolović, Vedran Kjosevski, Aldin Ćeman, Emir Ćutahija – Benjamin Čolić, Mladen Zeljković, Aleksandar Kosorić, Jasmin Bogdanović, Faris Fejzić, Antonio Asanović, Josip Kvesić, Edin Hadžović – Eldar Hasanović, Tomislav Tomić, Nedim Mekić, Enis Sadiković, Damir Sadiković, Dino Hasković, Amer Hiroš, Kerim Memija, Sead Bučan, Srđan Stanić (povrijeđen), Nemanja Lekanić, Senad Kašić, Riad Bajić, Edi Baša, Anes Nuspahić – Juan Manuel Varea, Dženis Beganović, Nedo Turković.

Plavi će u Sarajevu trenirati do srijede kada je planiran put za Međugorje. U stalnoj hercegovačkoj bazi će Željo ostati do 24. januara, a već u petak će odigrati prvu pripremnu utakmicu sa Širokim Brijegom u okviru turnira.

POGLEDAJ GALERIJU