Željezničar je u 19. kolu WWin Lige BiH remizirao sa Zrinjskim 0:0, a nakon meča održana je konferencija za medije na kojoj se obratio šef struke, Bruno Akrapović.

– Utakmica kako smo i planirali, kako smo željeli da se razvije, muška, sa puno tempa, tranzicije. Moji igrači su odgovorili veoma dobro. Imali smo tri 100% čiste šanse, trebali smo jednu da uguramo i to bi donijelo tri boda. Sa igrom svih igrača, i onih koji su ušli, sam zadovoljan. Publika nas je nosila cijelo vrijeme i mislim da smo mi uzvratili dobrom igrom.

– Sa konstatacijom da su jača ekipa od nas ne bih se složio. Da su dobra ekipa to je evidentno, ali danas nisu bili jača ekipa. Mi smo dominirali utakmicom, stvarali šanse. Prva utakmica je prošla onako kako sam želio. Želio sam da smo blizu protivnika, da imamo brzu tranziciju, da tražimo dubino. To nam je uspjelo. Imali smo i odlične asistencije, uz malo sreće došli bismo i do gola i tako obradovali publiku. Sve u svemu mojim debijem i pokazanim mogu biti zadovoljan.