Željezničar će se sutra od 17 sati na utakmici sa Radnikom oprostiti od svojih navijača za ovu sezonu. Susret sa Radnikom bit će posljednja utakmica pred evropske utakmice na Grbavici.

Nakon prošle sezone u kojoj su Plavi ostali bez učešće u evropskim takmičenjima, ove sezone je Željo izborio Evropu, a sutra u posljednjem kolu je matematički još uvijek u igri za titulu prvaka BiH. Istina, šanse su minimalne, potrebno je da Zrinjski ne slavi u Mostaru, te da naša ekipa pobijedi Radnik.

U ovoj sezoni je Željezničar sagradio istočnu tribinu i u ovoj polusezoni su utakmice našeg tima najgledanije u Bosni i Hercegovini. Nadamo se i sutra dobroj posjeti na oproštajnoj utakmici od ove sezone sa Radnikom. Grbavica neće dugo čekati na svoje navijače, jer već krajem narednog mjeseca, ukoliko Željo bude igrao Evropsku ligu, na rasporedu je prvo pretkolo i evropska utakmica na Grbavici nakon 13 godina.

Prodaja ulaznica počinje sutra od 10 sati u prodajnim kućicama na Stadionu Grbavica. Cijene ulaznica su uobičajene, 5 KM za jug, 10 KM za istok, 10 KM za sjever, 20 KM za zapad i 25 KM za zapad galeriju.

Pozivamo sve navijače na sutrašnji susret, te da uz podršku kakvu su davali čitavu sezonu podržimo Plave do pobjede!