Prodaja ulaznica za susret 13. kola BHT Premijer lige BiH između FK Željezničar i NK Čelik, počinje u petak u 09:30 sati. U nastavku slijedi važno obavještenje za sve posjetioce susreta.

Prodaja će se vršiti od 9:30 sati do početka utakmice. Cijene ulaznica iznosit će 5 KM za tribinu Jug, 10 KM za tribinu Istok, 8 KM za tribinu Sjever, 20 KM za tribinu Zapad A. U prodaji su i dječije ulaznice po cijeni od 3 KM za tribinu Istok i 3 KM za tribinu Sjever.

Savremeni sistem ulaza, koji podrazumijeva elektronsku kontrolu ulaznica, bit će prvi put u funkciji na sutrašnjoj utakmici, a radovi će biti okončani danas. Prilikom ulaska potrebno je da navijači skeniraju bar kod sa ulaznice, a ulaz će se nakon toga otvoriti.

Od sutrašnje utakmice sa Čelikom na ulaznicama će biti odštampan sektor i ulaz, te se navijači moraju pridržavati tačnom ulazu koji piše na ulaznice. Na primjer, ulaznica za sjevernu tribinu na kojoj stoji ULAZ 3, moći će biti skenirana samo na ULAZ 3. Vlasnici sezonskih i dječijih ulaznica će moći ući na svaki ulaz.

Na stadionu će biti otvorena četiri ulaza za Sjever, šest ulaza za Jug, dva ulaza za Istok, te jedan ulaz na Zapad.

Utakmica se igra u petak u 18 sati! Mi smo Željini, Željo je naš!

POGLEDAJ GALERIJU