Željezničar će u okviru 7. kola Lige za prvaka dočekati ekipu Zrinjskog, a tim povodom održana je konferencija za medije u Plavom salonu, na kojoj su se obratili šef struke, Slavko Petrović, te kapiten, Zajko Zeba.

Derbi kola između Želje i Zrinjskog je najavio šef struke, Slavko Petrović, koji je pozvao sve navijače na utakmicu jer oni mogu biti presudan faktor.

Nalazimo se pred jako bitnoj utakmici koja može biti smjernica ka tituli. Ako osvojimo tri boda napravili smo veliki korak za tituli. Pozivam sve navijače koji su nas fenomenalno bodrili svo vrijeme, da nam daju podršku od prve do zadnje minute. Što se tiče igračkog kadra, Kerla i Musa neće biti u konkurenciji zbog povreda. Nadam se da poslije svih ovih grešaka koje smo napravili, da ćemo ući u utakmicu motivisani, borbeni jer za ovakve utakmice se živi, kazao je Petrović dodavši da će sve dileme oko sastava otkloniti večeras.

Utakmica se igra od 20 sati. Ulaznice su u prodaji danas od 12 do 18 sati u Fan shopu. Napunimo Grbavicu i odvedimo Plave do titule!

Foto: Samir Cacan, fkzeljeznicar.ba