FOTO / Odović: Nadam se da ćemo kvalitetno odgovoriti Standardu

Povodom odigravanja utakmice između Standarda i našeg Željezničara održana je konferencija za medije na kojoj su se obratili šef struke Milomir Odović i kapiten ekipe, Marijan Antolović.

Milomir Odović je istakao da njegova mlada ekipa jedva čeka novi izazov da igra protiv jakog protivnika.

– Nadam se da ćemo na kvalitetan način odgovoriti Standardu. Nedostak Kvesića će biti veliki hendikep za nas. On je jako značajan i kvalitetan igrač bio za naš tim. Mladenović će sutra početi na poziiji lijevog beka i sa njim ćemo početi na toj poziciji, rekao je Milomir Odović.

Odović je još dodao da sastav neće govoriti do samog početka utakmice, te dodao da će biti interesantno na koji način će parirati kvalitetnoj ekipi sa odličnim pojedincima.

Potom je na pitanja novinara odgovarao kapiten i golman naše ekipe, Marijan Antolović.

– Sigurno je da se radi o kvalitetnom protivniku. Ipak, mi smo pokazali da možemo dobro odigrati u Evropi. Iskreno mi želimo ostvariti dobar rezultat i imamo se pravo nadati. Svaki atraktivan rezultat pred revanš u Sarajevu je onaj koji nas zadovoljava, kazao je Antolović.

Antolović je istakao da je ekipi dodatni motiv što četiri utakmice nisu primili gol, te da je najbitnije da sutra svi istrče kao tim.

Susret sa Standardom je na rasporedu sutra od 20:30 sati uz direktan prenos na Face TV.

POGLEDAJ GALERIJU