Željezničar će u ponedjeljak dočekati ekipu Zrinjskog, a tim povodom održana je konferencija za medije na kojoj su se obratili šef struke, Tomislav Ivković i prvotimac, Ermin Zec.

– Dolazi nam jedan protivnik, sigurno u posljednjih šest-sedam godina najtrofejnija ekipa u BiH, ekipa koja je jako dobro posložena, klub koji dobro funkcioniše, kad bih radio usporedbu, dva igrača Zrinjskog zarade više nego 22 Željezničara, ali u nogometu to nije rješenje jer onda bi Manchester City i PSG dobijali sve utakmice, a vidimo koliko je to teško i nije jednostavno, kazao je Ivković pa dodao:

– Za ovu utakmicu ćemo neke stvari promijeniti, defanzivno smo bili loši u posljednjoj utakmici, prema naprijed je bilo dobro, moramo napraviti miks da bude dobro i naprijed i natrag kako je bilo na većini utakmica, a pogotovo onih na našem stadionu. Očekujem interesantnu i dinamičnu utakmicu i s jedne i s druge strane. Na Grbavici nije nikome lako, uvijek je jedan posto na našoj strani, zbog navijača i zbog našeg stadiona.

 – Zrinjski nije samo Bilbija, imaju kvalitetnu ekipu, konstantno se bore za prvaka, navikli su na to. Dovodi igrače bez problema, ode deset, dođe deset igrača, trener najavljuje da će doći novi igrači i na zimu, mi nismo u takvoj situaciji, radimo s onim što imamo. Glavni igrači su iz utakmice u utakmicu sve bolji, mi imamo drugačije planove od Zrinjskog koji je gotov klub i ima gotove igrače i koji se mora boriti za titulu.

Utakmica se igra u ponedjeljak s početkom od 18 sati. Prodaja ulaznica počinje na dan utakmice od 9:30 sati.

POGLEDAJ GALERIJU