Na današnjoj konferenciji za medije predstavnici FK Željezničar i kompanije Oktal Pharma potpisali su produženje ugovora i za narednu godinu. 

Ugovor su potpisali direktor Kluba, Mirsad Šiljak, te direktor Oktal Pharme, Semin Kasum, a potom su se i obratili medijima. Saradnja FK Željezničar i Oktal Pharme održava se već četiri godine.

– Zahvalio bih se što ste se odazvali konferenciji za medije FK Željezničar. Iskoristit ću priliku da se zahvalim kompaniji Oktal Pharma koja je prepoznala rad FK Željezničar i što će se novim ugovorom uključiti i u rad Omladinske škole našeg Kluba, rekao je Mirsad Šiljak, direktor FK Željezničar.

Foto: Armin Herić, fkzeljeznicar.ba

– Sretno smo i ponosni da imamo saradnju sa FK Željezničar. Što se tiče naše kompanije ova godina je posebna iz razloga što slavimo 15 godina poslovanja u Bosni i Hercegovini. Ono što je važno sa naše strane je da pored saradnje sa zdravstvenim ustanovama imamo saradnju i sa sportskim udruženjima. Sretni smo i ponosni na saradnju sa Željom, istakao je direktor Oktal Pharme, Semin Kasum.

Foto: Armin Herić, fkzeljeznicar.ba