FK Željezničar i kompanija Ugarak-produkt danas su potpisali sponzorski ugovor, te tako nastavili uspješnu saradnju.

Na Stadionu Grbavica potpisan je sponzorski ugovor našeg Kluba i dugogodišnjeg sponzora, kompanije Ugarak-produkt. Na ovaj način nastavljena je jako uspješna saradnja koja traje već duži niz godina. Kompanija Ugarak-produkt je prepoznala rad upravljačkih struktura Kluba i dala podršku u projektu evropske Grbavice.

Ugovor su potpisali direktor FK Željezničar, Mirsad Šiljak, i direktor kompanije Ugarak-produkt, Nihad Ugarak.

– Jako smo sretni što nastavljamo saradnju sa još jednim višegodišnjim partnerom Fudbalskog kluba Željezničar, kompanijom Ugarak-produkt d.o.o. koja je prepoznala naš kvalitetan i predan rad i uključila se u projekat gradnje evropske Grbavice. Potpisivanje ovog ugovora, ali i sam tok akcije kupovine stolica za evropsku Grbavicu, idealan su pokazatelj da je transparentnost poslovanja najbolji način za privlačenje investicija u Klub i mi ćemo sigurno nastaviti sa tim modelom poslovanja, istakao je direktor Fudbalskog kluba Željezničar, Mirsad Šiljak te se zahvalio kompaniji Ugarak-produkt d.o.o. na povjerenju.

– Uvijek smo imali odličan odnos sa Klubom i ovo je samo nastavak naše uspješne saradnje. Smatramo da je Klub trenutno na pravom putu. Projekat rekonstrukcije Stadiona Grbavica, rad sa mladima, ali i odlična atmosfera koja vlada u i oko Kluba, jednostavno nas je privukla i želimo biti dio ove pozitivne priče. Siguran sam da će se naša saradnja nastaviti i u godinama pred nama, naglasio je direktor kompanije Ugarak-produkt d.o.o., Nihad Ugarak.

Ugarak-produkt d.o.o. Visoko uspješno posluje od avgusta 1996. godine. Firma je osnovana od strane dipl.oec. Džemila Ugaraka uz pomoć braće Nazifa, Emina, i Ediba. Fabrika je smještena u tri proizvodne hale ukupne površine od 4360 m² na lokaciji naselja Dobrinje, opština Visoko. Osnovna djelatnost ove kompanije je proizvodnja i ugradnja visokokvalitetne PVC stolarije i Aluminijske bravarije po narudžbi i vašim željama.