Potpisivanjem ugovora između Fudbalskog kluba Željezničar i Green Oil d.o.o. Sarajevo ozvaničen je nastavak saradnje našeg Kluba sa ovom kompanijom iz naftnog sektora.

Svi aktivni članovi FK Željezničar moći će iskoristiti popust od 0,15 KM po litru bilo koje vrste goriva, jednostavno pri točenju goriva trebaju naglasiti da su članovi FK Željezničara i ostvaruju popust, popust također važi i za roditelje polaznika Omladinske škole FK Željezničar.

Benzinska pumpa Green Oil se nalazi u Novom Sarajevu u ulici Marka Marulića br. 4

Green Oil d.o.o. na tržiste plasira goriva, ulja i maziva koji odgovaraju najvišim evropskim standardima kvalitete i zaštite okoliša. Ispunjeni kadrovski i tehnički normativi omogućavaju promet nafte i svih vrsta naftnih derivata, kako u veleprodaji tako i u maloprodaji.

Gorivo koje se nudi na benzinskoj pumpi Green Oil je EUROCLAS Premium Gorivo koje se temelji na poznatim visokokvalitetnim gorivima Eurosuper 95 i Eurodiesel koja zadovoljavaju EURO 5 standarde a to znači: više pređenih kilometara po jednom rezervoaru i poboljšane radne sposobnosti automobile, te duži vijek trajanja motora.

Velika čast i zadovoljstvo nam je biti dio pozitivne priče. i podržati na ovaj način FK Željezničar. Kroz naš program podrške klubu odlučili smo nagraditi aktivne članove kluba kao i roditelje dječaka i djevojčica koji svoje prve fudbalske korake prave upravo u FK Željezničar. Za njih smo omogućili popust na cijenu goriva u iznosu od 0,15 KM po litru goriva. Green Oil je prepoznao trud i zalaganje FK Željezničara, te kao domaća kompanija želimo biti dio nove fudbalske historije FK Željezničar, istakli su u Green Oil kompaniji.

Green Oil je pripremio i još nekoliko iznenađenja za navijače Željezničara, a oni najredovniji će biti nagrađivani i poklon vaučerima za sipanje goriva, ulaznicama za utakmice kao i dresovima svakog mjeseca.