U utorak, 22. jula 2014. u terminu od 21:00 sat, FK Željezničar će na Stadionu Koševo u uzvratnoj utakmici drugog kola UEFA Lige Evrope ugostiti FK Metalurg iz Skoplja.

Željezničar je gostujućom pobjedom od 1:0 nad crnogorskim Lovćenom osigurao plasman u drugo pretkolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Naš tim je u još jednoj vrlo tvrdoj utakmici došao do pobjede, prve u evropskim takmičenjima nakon tri godine. Plasman u naredno pretkolo nam je osigurao dvomeč sa skopskim Metalurgom, a prvi susret odigran u gostima donio nam je neriješen rezultat. Pobjedom u uzvrtanom susretu naš tim osigurava prolazak u treće pretkolo kvalifikacija za UEFA Ligu Evrope.

Željo je kao i do sada svim vjernim navijačima našeg Kluba koji neće biti u prilici da bodre naše momke sa tribina Stadiona Koševo omogućio direktan prijenos susreta putem našeg livestream kanala www.zeljo.tv.

Karte za „online tribinu“ Željo.TV u prodaji su od subote, 19. jula 2014., a mogu se kupiti na web stranici www.zeljo.tv. Podsjećamo sve navijače da je zbog kapaciteta servera broj posjetilaca na našoj online tribini limitiran na 1.600 mjesta, te će se prodaja karata zatvoriti po popunjavanju kapaciteta.

Livestream kanal Željo.TV će prenositi sve susrete FK Željezničar shodno rasporedu domaćih utakmica Kluba.

Navijajte uz Željo.TV!  www.zeljo.tv