Za večerašnji derbi vlada veliko interesovanje, a ulaznice za zapadnu tribinu su rasprodane. Prodaja ulaznica se nastavila od 10 sati ispred Stadiona Grbavica i u ulici Ferhadija.

Prodaja se nastavlja danas od 10 sati do poluvremena susreta u prodajnim kućicama na parkingu prekoputa Stadiona Grbavica. Cijene ulaznica su 5 KM za jug, 10 KM za sjever, 10 KM za istok i 20 KM za zapad.

Kapije stadiona za navijače Željezničara se otvaraju u 19 sati. Navijači Sarajeva će na dio sjeverne tribine ući od 18:15 do 19 sati. Na istoku i sjeveru su otvorena po četiri ulaza, na zapadu jedan, a za jug pet ulaza. Navijači na južnu tribinu pristupaju ulazima iz Hercegovačke ulice kao i na dosadašnjim utakmicama u ovoj sezoni. Molimo navijače za strpljenje prilikom ulaska na stadion.

Navijači FK Sarajevo neće biti u mogućnosti da kupe ulaznice na Stadionu Grbavica za gostujući sektor, niti će biti u mogućnosti s drugim ulaznicama pristupiti ovom sektoru obzirom da će ulaznice biti skenirane prilikom kontrole.

Utakmica se igra od 20:15 sati.