Igrači i kolektiv Fudbalskog kluba Željezničar se zahvaljuju svim navijačima koji su prisustvovali susretu protiv Širokog Brijega.

Bili ste podstrek našim igračima na terenu i faktor prevage u važnim trenucima susreta. U veličanstvenoj atmosferi o kojem pišu svi elektronski i štampani mediji u Bosni i Hercegovini, svojim prisustvom i podrškom podsjetili ste na nas na najljepše trenutke slave Kluba i učinili jučerašnji dan jednim od najsvijetlijih trenutaka u historiji Kluba.

Pokazali ste da ste Željina snaga. Samo s vama, Klub može ostvariti zacrtane ciljeve. Zato vas pozivamo da nastavite pratiti Klub u ovom broju i u susretima koji dolaze.

Zahvaljujemo se i horu Pontanima i Mladenu Vojičiću Tifi na fenomenalnom izvođenju Grbavice, te članu Skupštine, Senadu Zaimoviću koji je inicijator i realizator ovog iznimno zahtjevnog projekta.

Dodatno, Uprava Kluba koristi priliku da informiše cijelolokupnu javnost da je u u nedeljnoj utakmici prodato 8.806 karata u ukupnom iznosu od 58.062 KM. Ujedno ovo spada među rekordne rezultate na Stadionu Grbavica u zadnjih par godina. Ovakvi rezultati su ujedno i motiv svima nama da u narednom periodu nastavimo sa predanim radom kako bi dan utakmice na Grbavici svaki put bio istinski spektakl.

Mi smo Željini, Željo je naš!