U okviru 23. kola BH Telecom Premijer lige BiH, na Stadionu Grbavica, snage će odmjeriti fudbaleri našeg Željezničara i Olimpica, a Klub je danas odredio cijene ulaznica.

Cijene ulaznica za susret 23. kola BH Telecom Premijer lige BiH između FK Željezničar i FK Olimpic će iznositi za južnu tribinu 5 KM, sjevernu tribinu 8 KM, te za zapadnu tribinu 20 KM.

Prodaja ulaznica počinje u petak od 12 sati, a vršit će se na Stadionu Grbavica. Na dan utakmice, u subotu, prodaja ulaznica počinje u 10 sati.

Važna napomena da zbog ograničenog broja mjesta na zapadnoj tribini, svaka osoba mora imati ulaznicu, te nije moguć besplatan ulaz za djecu.

Na utakmici će biti otvorena na sjeveru pet, na jugu pet, a na zapadu dva ulaza. FK Željezničar moli navijače da dođu ranije da bi se izbjegle neželjene gužve, te da poštuju predviđene ulaze za godišnje karte.

Karte kao i uvijek možete kupiti na mjestima predviđenim za prodaju istih, od posebno ovlaštenih osoba. Jedine ispravne karte za ulazak na utakmicu se kupuju na tim mjestima. Ukoliko uočite prodaju karata na mjestima gdje prodaja nije predviđena, obavezno obavijestite službeno lice, policajca. Kupovinom karata kod neovlaštenih osoba direktno štetite našem Klubu. Na stadionu će inspekcija provjeravati karte, a kod koga se pronađu falsifikovane karte protiv njega će se podnijeti prekršajna prijava.

Utakmica je na rasporedu u subotu od 16 sati.