U prodaji VIP GOLD ulaznice za zapadnu tribinu

Odnos prema našim navijačima, prijateljima, partnerima i sponzorima veoma je bitan dio poslovanja FK Željezničar, a u nastavku vam donosimo pogodnosti VIP GOLD ulaznice za zapadnu tribinu.

Radom na projektu rekonstrukcije Stadiona Grbavica, mnogo pažnje smo posvetili poboljšanju uslova za naše goste, a sve kako bi se osjećali ugodnije u ambijentu našeg doma. Jedan od naših glavnih ciljeva bio je da gostima obezbijedimo idealan omjeren cijene i kvalitete te smo se potrudili da osim prisustva utakmici obezbijedimo i određene dodatne benefite.

Kupovinom VIP GOLD ulaznice vlasnici osim prisustva svim utakmicama u organizaciji FK Željezničar, imaju mogućnost odabira numerisanog mjesta u centralnom dijelu zapadne tribine, usluge keteringa u poluvremenu svih utakmica te druženje sa igračima u Plavom salonu Stadiona Grbavica 30 minuta nakon utakmice.

VIP GOLD ulaznica podrazumijeva i pozivnice za sva druženja u organizaciji FK Željezničar (kokteli, zajedničke večere i slični susreti) te se na ovaj način želimo dodatno zbližiti sa onima koji značajnim sredstvima pomažu rad Kluba. Cijena VIP GOLD ulaznice iznosi 1000 KM.

Nadamo se i vjerujemo da će navijači, prijatelji, partneri i sponzori Kluba, kao i šira poslovna zajednica, prepoznati naša nastojanja da iskustvo gledanja utakmica FK Željezničar podignemo na viši nivo i da će nam kupovinom sezonskih ulaznica pomoći na našem putu.

Mi smo Željini, Željo je naš!

POGLEDAJ GALERIJU