U četvrtak će naš Željezničar ukristiti koplja sa belgijskim Standardom, a na dan utakmice biće organizovana fan zona za naše navijače.

Željezničar je pred još jednom velikom evropskom utakmicom. U četvrtak od 20 sati Plavi će na Koševu ugostiti Standard, a samo uz veliku podršku sa tribina možemo do playoffa Evropske lige. Ulaznice su već u prodaji po cijenama od: Jug 7 KM, Istok 10 KM, Zapad 15 KM. Ulaznice se prodaju sutra u periodu od 12 do 19 sati na prodajnim mjestima Stadion Grbavica, Ferhadija i u kućici FK Željezničar ispred BBi centra. U četvrtak, na dan utakmice, ulaznice će se na Stadionu Grbavica i u Ferhadiji prodavati od 9 do 15 sati, ispred BBi centra od 9 do 14 sati, te na Stadionu Koševo od 17 sati pa do početka utakmice koja se igra od 20 sati.

Klub je za svoje vjerne navijače organizovao fan zonu koje će biti otvorena na dan utakmice između južne i zapadne tribine, gdje ćete biti u prilici kupiti osvježavajuće napitke, te artikle iz našeg Fan shopa. Kupovinom artikala iz Fan shopa direktno pomažete radu Kluba.

Mi smo Željini, Željo je naš!